Adelina Pestritu isi aduce maseurul la redactie: "Nu pot trece peste orele de masaj"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 25 aug 2021, 07:45

Adelina Pestritu isi petrece toata ziua in redactie, muncind cot la cot cu intreaga echipa a show-ului “WOWBiz”.

 

Adelina Pestritu isi aduce maseurul la redactie
Adelina Pestritu isi petrece toata ziua in redactie, muncind cot la cot cu intreaga echipa a show-ului “WOWBiz”. Pentru ca timpul ei liber este limitat si pentru a nu lipsi de la orele de masaj care au devenit un obicei, bruneta a gasit o solutie: isi cheama maseurul (n.r. din fr. masseur) personal la redactie.
“Petrec multe ore la televiziune, nu pot trece peste orele de masaj, pentru ca ma relaxeaza si imi induc o stare  de bine inainte de a intra in direct.
Asa ca imi chem maseurul la redactie, iar inainte de emisiune, beneficiez de masaj”, a declarat Adelina.
Pe Adelina Pestritu o puteti vedea de luni pana joi, de la 22.15, la Kanal D, prezentand show-ul WOWbiz alaturi de Madalin Ionescu.

Pentru ca timpul ei liber este limitat si pentru a nu lipsi de la orele de masaj care au devenit un obicei, bruneta a gasit o solutie: isi cheama maseurul (n.r.

din fr. masseur) personal la redactie. 

Petrec multe ore la televiziune, nu pot trece peste orele de masaj, pentru ca ma relaxeaza si imi induc o stare  de bine inainte de a intra in direct. Asa ca imi chem maseurul la redactie, iar inainte de emisiune, beneficiez de masaj ”, a declarat Adelina.

Pe Adelina Pestritu o puteti vedea de luni pana joi, de la 22.15,
la Kanal D, prezentand show-ul WOWbiz alaturi de Madalin Ionescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire