Pepe pierde batalia cu Oana Zavoranu in instanta? Uite ce lovitura a primit din partea judecatorilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:00

Chiar daca n-a vrut sa raspunda la intrebare, Pepe a primit o lovitura dura din partea judecatorilor.

Chiar daca n-a vrut sa raspunda la intrebare, Pepe a primit o lovitura dura din partea judecatorilor. Acestia i-au pus in vedere ca daca nu aduce probe ca a depus in termen plangerea la procurori, atunci…Adica, procesul se va incheia in defavoarea lui Pepe. Acest fapt l-a nemultumit total pe latin lover, care nu s-a putut abtine.

Si totusi, cati bani au disparut? Desi Oana nu s-a prezentatla judecatorie, a tinut sa faca parada pe un site de socializare cu mai multe poze facute pe o motoreta a Politiei Romane.
Iata-o pe diva in toate ipostazele. In fundal se vede chiar un om al legii care o ajuta sa-si gaseasca echilibrul. Insa aceste poze, ii pot aduce Oanei belele.

Si cel mai probabil plimbatul pe motor intr o costumatie sumara, i-au provocat si o raceala. Oana nu a putut fi contactata pentru a-si exprima punctul de vedere.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

 

Taguri: