Rasturnare de situatie in cazul sotilor Truica! Irina Truica e urmarita penal

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 19:02

Au fost candva o familie fericita, insa acum doi ani, Irina Truica a descoperit ca sotul ar fi inselat-o cu celebra Patricia Kass.

De atunci a izbucnit un adevarat razboi. Iar cele doua fiice ale cuplului au reprezentat si cea mai disputata miza. In prima faza copilele au stat la tata. Dupa sase luni, au trecut in custodia mamei, fara ca termenii si consitiile de vizita sa fie stabilite.

Asa ca acum, Remus s-a plans judecatorilor ca nu are acces la copii. Si judcatorii au hotarat ca inca doamna Truica va fi cercetata penal pentru ingradirea acestui drept.

In acest razboi, Irina Truica nu este singura vizata de legea penala. Remus Truica este cercetat pentru lovirea sotiei, fapt petrecut in octombrie 2011. Pana in acest moment, dosarul nu a fost finalizat de procurori. Cert este ca intrebat daca vrea sa fie testat cu poligraful. Razboiul dintre cei doi va continua in Franta, unde se afla pe rol si dosarul lor de divort.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: