Gigi Becali a tunat si a fulgerat din nou in sala de judecata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 19:03

Gigi Becali a tunat si a fulgerat azi in sala de judecata. Adus la Tribunalul Ilfov, pentru o contestatie la executare, latifundiarul nu s-a putut abtine.

Considera ca i se face o nedreptate strigatoare la cer, asa ca si-a strigat adevarul chiar in fata judecatorului. Si aceasta nu este singura afirmatie cutremuratoare facuta astazi la Tribunalul Ilfov. Judecatorii care l-au condamnat pe Razboinicul Luminii, n-ar fi avut, spune avocatul lui Becali, dreptul sa decida in dosarul schimbului de terenuri…

In sprijinul acestor afirmatii, avocatul lui Gigi Becali sustine ca schimbul de terenuri intre latifundiar si Armata s-ar fi facut cu acordul primului om in stat de la acea data.

Ramane acum de vazut cat de tare se tem de cutremure magistratii Tribunalului Ilfov. Pentru ca ei sunt chemati sa ii dea sau nu dreptate latifundiarului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

 

Taguri: