METODA REVOLUTIONARA! A slabit 50 de kilograme cu ajutorul hipnozei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 08:50

Mama a doi copii, Anita Goodwin trebuia sa treaca printr-o operatie de micsorare a stomacului, cand s-a decis brusc sa apeleze la hipnoza.

Lui Anita, in varsta de 44 de ani i s-a indus ca stomacul i s-a redus de marimea unei mingi de golf si astfel a slabit considerarabil pana la 45 de kilograme. Ea a dezvaluit cum a reusit sa nu mai manance chipsuri, dulciuri si mancare chinezeasca. Cand inchide ochii, femeia simte instant mirosul de antiseptic al coridoarelor de spital in timp ce este transportata in carutul cu rotile spre sala de operatii.



Insa toata aceasta ventura nu este decat in mintea ei. Procedura de care s-a folosit este una pe baza de hipnoza. Initial, Anita avea dubiiin legatura cu procedura, insa a vazut cum slabeste si astfel a capatat incredere mai multa decat sa se lase pe mana bisturiului. ea ar fi trebuit sa plateasca in jur de 5 000 de lire sterline pentru operatia propriu-zisa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”