Gabriela Cristea despre iubitul ei, Tavi Clonda: "Ne trimiteam mesaje in timpul emisiunii fara ca cineva sa stie de relatia noasta"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Gabriela Cristea si noul ei iubit, Tavi Clonda au facut cateva dezvaluiri despre relatia pe care o au de cateva saptamani.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea au facut cateva declaratii despre povestea lor de iubire. Gabi a marturisit ca nu locuieste deocamdata cu iubitul ei si ca vor sa ia lucrurile treptat. Nu locuim impreuna si vrem sa ne cunoaste cat mai bine inainte de a face vreun pas. E prematur acum sa vorbimd espre mutare. trebuie sa ne cunostem pe noi bine,anturajul din care facem parte fiecare.
Tavi a spus si el la randul lui despre Gabriela ca este o femeie foarte frumoasa si o buna profesionista. Cei doi si-au consulidat iubirea chair pe platourile de filmare unde isi trimiteau mesaje chiar in timpul emisiunii. Este un barbat mult prea bun, a declarat Gabi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.