MOMENT TULBURATOR! S-a trezit din coma pentru o ora pentru a-si cunoaste bebelusul dupa care a murit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 22:45

Pentru doar o ora magica Hannah Michelle Browne a cunoscut sentimentul matern. S-a uitat la baietelul ei si-a deschis buzele pentru a-l saruta si apoi a murit.

In varsta de 21 de ani, Hannah s-a cufundat inapoi in coma dinc are s-a trezit pentru o ora sa-si vada baietelul pe care tocmai il nascuse. Mama ei, Michelle care a facut poza a dezvaluit ca: Sa-mi vad fiica ca se trezeste din coma si isi saruta bebelusul a fos tun moment atat de emotionant incat il voi pastra cu mine toata viata. Nu stiam cat de pretioase vor fi aceste imagini deoarece Hannah s-a stins la scurt timp dupa aceea.

I-a urat intr-un fel bun venit pe lume, dar si-a luat si la revedere de la el.


Tanara a ramas insarcinata cu iubitul ei de care ulterior se despartise, dupa care a hotarat sa mearga in continuare cu sarcina. Lucrurile evoluau foarte bine pana cand la un moment dat Hannah a inceput sa tuseasca sis a se sufoce mereu. Medicul i-a prescris antibiotice, insa aceasta tuse nu o slabea.
Ea fost dusa de urgenta la spital unde la radiografii s-a constatat ca are lichid la plamani, iar inia ii era dilatata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.