Scene dramatice! Proprietarii unei gospodarii incendiate au lesinat cand au vazut ca toata agoniseala li s-a facut scrum

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Nu-i lucru putin sa-ti vezi munca de cateva luni dusa pe apa sambetei! Focul s-a extins atat de repede, incat bietii proprietari nici macar nu si-au dat seama ce i-a lovit.

Un depozit intreg de fan a disparut in doar cateva minute, inghitit de flacari. Barbatul muncise luni la rand in strainatate, ca sa-si permita sa il construiasca si sa-l umple cu fanet. Proprietarii au mai avut o speranta de salvare, odata cu venirea pompierilor.

Dar cand au vazut ca nimic nu sta in calea flacarilor, mai sa pice din picioare. Si a fost nevoie! Cateva minute mai tarziu, satenii si-au scos pe brate vecinul, care isi pierduse cunostinta in urma socului.

Proprietarii nu mai au acum nici urma de hrana pentru animale. Nici consoarta sa nu a fost mai tare de inger! In zadar au incercat oamenii sa ii linisteasca pe cei doi. Pierderile au fost mari si oamenii nu mai au posibilitatea sa le recupereze. Banuielile autoritatilor sunt ca flacarile au pornit de la o tigara aruncata la intamplare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

##VIDEO83401##

 

Taguri: