Se joaca cu focul la propriu! Incearca sa-si depaseasca limitele inghitind jar si sabii in flacari

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 22:25

Ei sunt Ianis si Anda, cei care mananca, la propriu, foc. Nu sunt personaje fantasice, care odata ce mananca jar se tranforma, ci oameni care zi de zi incearca sa isi depaseasca limitele.

Traiesc fiecare clipa la intensitate maxima! Un fachir si sotia lui se joaca cu focul la propriu! "Bag mana in foc pentru sotia mea", a glumit fachirul. Cam asa suna declaratia de dragoste a unui fachir pentru sotia sa. Cei doi s-au cunoscut la un circ. El facea jongherii cu cutitele, ea era asistenta.

S-au vazut, s-au placut si s-au luat, iar de atunci sunt de nedespatit chiar si pe scena.

Pentru ei, spectacolul inseamna viata, iar viata lor e un spectacol. Amadoi s-au nascut si au trait in lumina reflectoarelor. Ati avea curajul sa incercati asa ceva? Joaca cu focul pare o nimica toata pe langa cutitele in flacari care-ti zboara pe langa urechi. Este cel mai greu numar din concurs iar pentru el e nevoie de antrenament zilnic, de minimum cinci ore.

Orice miscare gresita, orice zgomot care poate distrage atentia inseamna diferenta dintre viata si moarte.
Pentru Anda, fiecare spectacol este trait pe muchie de cutit. Lama lunga si taioasa ii trece la numai 1 centimetru distanta de corp. Uneori, chiar si mai aproape. Repetitiile se fac de mii de ori, insa in spectacol este cu totul altceva. O secunda in care cineva striga din sala si cutitul poate sa rateze tinta.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738121/1/media-138236101415303100.jpg
##VIDEO83425##

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: