MARTURISIRE CUTREMURATOARE:"Sunt mama unui criminal care are doar 10 ani"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 22:20

Mama unui baietel in varsta de 10 ani din california care si-a injunghiat cel mai bun prieten in varsta de 12 ani si l-a omorat a facut dezvaluiri cutremuratoare.

Ea a marturisit ca baietelul ei adoptiv avea un comportament anormal in urma unui tratament prescris imptriva depresiei. Mama lui, Julie, dezvaluie ca baietelul ei sufera de un sindrom fetal, unu extrem de rar care afecteaza 1% din populatie. Ea vrea sa traga un semnal de alarma asupa consumul de alcool in timpul sarcinii care dezvolta probleme la nivel creierului cauzand tulburari de comportament.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Ryan

Carter, in varsta de 12 ani a fos injunghiat de catre prietenul lui de 10 ani in timpul unui joc cu sabiile. Ea a declarat ca din cauza faptului ca mama lui naturala a baut in timpul sarcinii, comportamentul lui a devenit deviant. La opt ani a inceput sa se manifeste agresiv incercand sa demolze mobila din casa si sa smulga usile de la masina.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.