Gabriela Cristea: “Daca diferenta de varsta era un impediment, nu am fi fost impreuna!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Echipa emisiunii “D Paparazzi” a surprins-o pe Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, la prima ei lectie de echitatie.

 

Gabriela Cristea: “Daca diferenta de varsta era un impediment, nu am fi fost impreuna!”
Echipa emisiunii “D Paparazzi” a surprins-o pe Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, la prima ei lectie de echitatie. Daca pana la momentul primei lectii, acest sport i se parea floare la ureche, dupa aceasta experienta inedita Gabriela a inteles cat efort trebuie sa depuna ca sa stapanesti bidiviul.”Sa nu isi inchipuie nimeni ca te urci pe cal si stai acolo! Este destul de dificil si ai nevoie de o conditie fizica impecabila”, a spus prezentatoarea.
Tot in editia “D Paparazzi” de duminica, 27 octombrie, Gabriela Cristea vorbeste despre relatia cu Tavi Clonda, despre ce anume a atras-o in mrejele iubirii si despre diferenta de varsta dintre ea si Tavi.
“Daca diferenta de varsta era un impediment, nu am fi fost impreuna. Trebuie sa tii cont de ceea ce simti si de ceea ce traiesti”, a adaugat Gabriela Cristea.
Mai multe dezvaluri incendiare puteti afla urmarind jurnalul monden “D Paparazzi”, difuzat  duminica, 27 octombrie, incepand cu ora 19.45,
la Kanal D.

Daca pana la momentul primei lectii, acest sport i se parea floare la ureche, dupa aceasta experienta inedita Gabriela a inteles cat efort trebuie sa depuna ca sa stapanesti bidiviul.

Sa nu isi inchipuie nimeni ca te urci pe cal si stai acolo! Este destul de dificil si ai nevoie de o conditie fizica impecabila ”, a spus prezentatoarea.Tot in editia “ D Paparazzi ” de duminica, 27 octombrie, Gabriela Cristea vorbeste despre relatia cu Tavi Clonda, despre ce anume a atras-o in mrejele iubirii si despre

diferenta de varsta dintre ea si Tavi.


Daca diferenta de varsta era un impediment, nu am fi fost impreuna. Trebuie sa tii cont de ceea ce simti si de ceea ce traiesti ”, a adaugat Gabriela Cristea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Mai multe dezvaluri

incendiare puteti afla urmarind jurnalul monden “ D Paparazzi”, difuzat  duminica, 27 octombrie, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.