IMAGINI INCENDIARE cu Bote care o vor pune pe jar pe Anda Adam! Designerul s-a pipait cu fetele in club!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Anda Adam este deja istorie in viata lui Calatin Botezatu? Ce se intampla cu cel mai nou cuplu monden? Se apropie de final povestea de dragoste dintre designer si cantareata?

Avem imagini care o vor pune pe jar pe Anda! Atentie! Par foarte apropiati! Dupa ce Bote ii atinge doamnei piciorul, urmeaza o imbratisare cum numai in filmele de dragoste mai puteti vedea. Un lucru e cert! Se simt bine unul in compania celuilalt! Oare ce spune Anda Adam acum? Este de o luna cu Bote si deja el calca stramb? Sa fi trecut farmecul sarutului pasional de la Sibiu?

Ca Anda avea concert in noaptea cu pricina si nu a putut fi alaturi de Catalin in club, intelegem.

Dar cum sa interpretam aceste scene fierbinti dintre Bote de doamna misterioasa? Ba mai mult, Bote a tinut-o in brate si i-a soptit la ureche toata seara. Iar pe bruneta nu a deranjat-o deloc!

I-a dat o veste buna daca fata mai are putin si sare in sus.Au existat totusi si cateva clipe in care designerul a trimis cateva sms-uri. Oare erau pentru Anda? Dar ce sa vezi? Bote nu are secrete fata de bruneta.

Cat el scrie sms-urile, ea il intretine cu vorbe dulci.Care a fost reactia lui Bote, cand a fost intrebat care este relatia dintre el si bruneta?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

##VIDEO83767##