O cunoscuta vopsea de par i-a pus viata in pericol! Cum a ramas o femeie mutilata pe viata dupa ce a folosit produsul care se gaseste la orice supermarket

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 19:41

O femeie a jurat ca nu isi mai vopseste parul in veci dupa ce s-a ales cu o alergie de la produsul cumparat.

Reactia a fost atat de severa incat medicul i-a prescris steroizi ca pielea sa se vindece si asta dupa opt saptamani. Lyn Gregory in varsta de 56 de ani sustine ca o cunoscuta vopsea de par i-a provocat o reactie alergica in ciuda faptului ca si-a facut un test alergenic inainte cu 48 de ore.

Imi vopsesc parul de cand ma stiu.

Il am alb si de asta insist mai mult la radacina. Folosesc acest brand demult timp si nu am patit nimic pana acum. Si mai ales ca imi fac testele inainte. Am fost in agonie pur si simplu. Mi-am tuns si parul pentru ca reactia a fost atat de puternica incat mi s-a umflat pielea pe gat. Nu imi voi mai vopsi parul niciodata. Medicul de familie i-a prescris si steroizi pentru tipul de basisci care ii iesisera pe piele.
Cand am folosit vopseaua, m-a usturat putin, insa nu am simtit nimic in plus. Peste doua zile a aparut si eczema. Iau si antibiotice si imi dau si cu o lotiune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”