Medicii, ingrijorati de starea lui Michi de la Suie Paparude. Solistul nu poate sa respire singur

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:45

Optimismul medicilor a durat doar cateva ore. Aseara, Michi a fost reconectat la aparate pentru ca nu putea sa respire singur.

Artistul a iesit din coma, dar doctorii au fost nevoiti sa il intubeze din nou pentru ca starea lui sa nu se inrautateasca. Specialistii se asteptau sa apara complicatii, desi ieri aveau vesti bune. Mihai Campineanu, alias Michi de la Suie Paparude, si-a revenit din coma ieri.

Pacientul nu a mai fost ventilat mecanic cateva ore, si-a miscat mainile si picioarele si chiar a incercat sa comunice cu medicii.

Fanii artistului au creat o pagina pe un site de socializare care se numeste "Alaturi de Michi", unde s-au intrecut nu doar in mesaje de incurajare, ci si in aprecieri. "Suntem alaturi de Michi! Inimile noastre bat pentru el! Pe viata!" sau "Strangem 10.000 de like-uri pentru Michi?" sunt cateva dintre postari.

Medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara au facut eforturi mari pentru ca Michi sa primeasca cea mai buna ingrijire.

De sambata, cand a suferit un infarct la finalul unui concert, artistul a trecut prin mainile a zeci de specialisti si a fost transferat prin sectiile a trei spitale importante. Acum, evolutia lui depinde doar de modul in care organismul reuseste sa se recupereze.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

##VIDEO83851##