Cadou din Romania pentru micul print. Ce i-a daruit Printul Charles primului sau nepot?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 17:25

La trei luni si o zi de la nastere, micutul print, George, si-a facut din nou aparitia in public. A fost cel mai important moment din viata lui de pana acum: propriul botez!

George Alexander Louis, al treilea mostenitor la tronul Marii Britanii, a fost crestinat in Capela Regala a Palatului St. James, locul unde a fost depus, cu ani in urma, trupul neinsufletit al printesei Diana. Nu la Buckingham asa cum au avut loc pana acum botezurile din familia regala.

Numerosi admiratori s-au adunat de la primele ore ale zilei in spatele barierelor de securitate din jurul palatului St. James in speranta ca vor putea sa il zareasca pentru cateva clipe pe bebelusul regal si pe membrii familiei sale.

Ceremonia nu a durat mai mult de 45 de minute si a fost oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Potrivit traditiei, micul print a fost botezat cu apa din raul Iordan, turnata in cristelnita din argint decorata cu nuferi. Nasi i-au fost prieteni apropiati ai parintilor si fosti colegi de scoala care nu au legatura cu casa regala. De altfel, printul William si sotia sa ducesa Kate au cam schimbat regulile de pana acum in organizarea botezului.

De la locatie si pana la invitati, doar 22, alesi pe spranceana.

Printul George a sosit la ceremonie in bratele tatalui sau, care l-a leganat tot timpul. Micutul a purtat o replica a hainelor imbracate, cu ani in urma, de printul William, ceea ce este din nou, e o noutate. Si daca tinuta micutului print a fost una cu totul speciala, si tinuta mamei sale, Kate a intors privirile tuturor.



Ducesa a purtat un taior de culoare bej, o creatie a casei Alexander McQueen si s-a asortat de minune cu fiul ei. Tot in bej s-a imbracat si Camilla, sotia printului Charles, bunicul lui George. Pana si sora frumoasei Kate a ales o tinuta de culoare bej pentru botezul nepotului ei. Doar regina Elisabeta a II-a, strabunica bebelusului a ales, de data aceasta, sa iasa in evidenta printr-un taior bleu si o palarie de aceeasi culoare.


Botezul printului George a fost marcat si prin productia de monede de aur si argint. Este pentru prima data in istoria Casei Ragle Britanice cand se intampla acest lucru la crestinarea unui print. Tot iesit din comun este si faptul ca, pentru prima data, in o suta de ani, cele patru generatii de mostenitori ai tronului: regina Elizabeth, printul Charles, printul William si micul print George au stat toti patru la poza de familie de dupa eveniment.

Ceea ce este, insa, cu adevarat special este cadoul neobisnuit care vine chiar din Romania, tara atat de indragita de bunicul lui George, printul Charles. Contele de Kalnoky tine mortis sa nu se afle care este pajistea exacta de teama speculatiilor imobiliare in zona. Recunoaste, insa, ca micul colt de rai e in apropiere de Valea Crisului.

Iar acum, dupa minunatul cadou, toata lumea il asteapta si pe micutul proprietar.

Parintii Kate si William au insistat ca eventualele cadouri pentru bebelus sa fie mai degraba donatii catre fundatiile caritabile sau sa sustina actele de binefacere de la spitalul in care s-a nascut printul George.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

##VIDEO83863##

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.