Fostul sot al Vasilicai Tataru ii da replica artistei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 16:40

Dirijorul Cristian Nastase a venit la “Teo show” pentru a comenta acuzatiile fostei sale sotii, cantareata de muzica populara, Vasilica Tataru.

Un nou divort a zguduit lumea muzicii populare! Dirijorul Cristian Nastase si cantareata de muzica populara, Vasilica Tataru, s-au despartit dupa opt ani de mariaj. Cei doi s-au cunoscut pe cand Vasilica avea doar 14 ani. El era professor, ea ii era eleva. Pasiunea, insa, nu a tinut cont de diferenta de varsta, de 15 ani, cuplul unindu-si destinele cand Vasilica avea 19 ani.

In aprilie anul curent, dirijorul Cristian Nastase facea un anunt soc.

El si Vasilica au divortat, divergentele dintre ei fiind ireconciliabile. Invitata la “ Teo show ” cantareata a declarat ca mariajul ei cu dirijorul a fost un compromis si a respins acuzatiile de abandon lansate de fostul sot. Dirijorul Cristian Nastase a cerut si el dreptul la replica in urma afirmatiilor fostei sotii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

##VIDEO83899##

 

 

Taguri: