Vedetele , PRINTESE pentru o seara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Cu ocazia lansarii filmului “Printesa Diana”, in Romania, Lady Di, cea mai iubita femeie din lume, a fost omagiata de catre multe vedete autohtone.

Cu ocazia lansarii filmului “Printesa Diana”, in Romania, Lady Di…, cea mai iubita femeie din lume, a fost omagiata de catre multe vedete autohtone. Si chiar asa a fost… Diana, cu al ei zambet timid si dulce, a ramas in sufletul tuturor ca o intruchipare a bunatatii, o femeie care a incercat sa vindece lumea si sa aduca speranta celor care au ramas…fara.

Pe langa toate cuvintele de lauda, distinse doamne din show-bizul romanesc s-au straduit sa imbrace un stil vestimentar roial, tipic..

Printesei inimilor. Printesa Diana si-a castigat titulatura de… fashion icon, deoarece tinutele ei reprezentau intruchiparea rafinamentului si a bunului gust…
Doamnele noastre mai sunt de parere ca.., in prezent, Kate Middleton incearca sa o copieze pe mama sotului ei. In semn de respect, Kate poarta adesea si inelul de logodna al lui Lady Di. Trecem acum la...sfarsitul marcant. Chiar si dupa 16 ani, moartea gingasei printese ramane invaluita in mister.
De-a lungul timpului detalii controversate au iesit la iveala. A fost victima unui accident sau a fost…asasinata?!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”