De SPA aveau nevoie? Alesii nostri si-au tras piscina cu sauna si SPA chiar la Parlament

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 16:10

Parlamentarii sunt oameni stresati! Muncesc doua zile pe saptamana, atunci cand nu chiulesc, primesc salarii de mii de lei, au masina la dispozitie, sofer, cazare asigurata, telefon de serviciu, etc.

Doar duc pe umerii lor toate greutatile tarii. Si cum tensiunea se aduna cand ai un serviciu solicitant, senatorii au gasit o solutie pentru relaxare. Si-au construit un centru SPA chiar la locul de munca! Pana acum centrul spa a fost tinut sub cheie. Nimeni nu a avut acces in subsolul unde s-a construit minunatia pentru alesi.

Dar cum lucrarile sunt aproape terminate… a venit vremea sa vada si ochiul romanului in ce piscina vor inota parlamentarii! Si daca detalii tehnice nu sunt puse la dispozitie, ce putem face? Ne punem pe numarat placile de gresie.

Doar trebuie sa aflam cat de mare este piscina in care se vor scalda alesii!

Sa speram ca in sauna, parlamentarii nu vor elimina doar toxinele, ci se vor gandi si ce legi vor mai adopta pentru tara si popor. Dar cum dupa sauna, corpul se deshidrateaza, parlamentarii s-au gandit si la un ultim detaliu: una bar de toata frumusetea!

Si totusi, cu un pic de noroc si muritorul de rand ar putea avea acces la centrul SPA din Parlament.
Mai marii Senatului se gandesc sa introduca si abonamente pentru cei care vor sa inoate in aceasi apa cu alesii!

##VIDEO83918##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”