Lectie de viata! Un om al strazii renunta la mancare pentru a-si hrani cainele

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 16:05

Ei sunt Liviu si Bursuc! Om si caine, cei mai buni prieteni. Amandoi au fost batuti de soarta, iar asta i-a unit. Va vine sa credeti sau nu, in ciuda greutatilor, acest barbat se considera cel mai norocos din lume.

Catelul, care nu are mai mult de 5 luni, este motivul pentru care Liviu se trezeste in fiecare dimineata gata sa mute muntii din loc pentru primi un colt de paine pentru camaradul sau. Dar Liviu mai are un caine! Pentru ca, unde e loc de unul, pot fi si doi. Vulpoiul, cum ii spune, a avut candva un stapan, dar care a preferat sa-l abandoneze. ##VIDEO83920##

O singura privire si catelandrul Bursuc este trup si suflet langa stapan.

Barbatului i se umplu ochii de lacrimi cand isi aminteste cum l-a salvat din gura altor caini. Ramas paralizat, omul nu l-a abandonat. Ba chiar, putinii bani pe care i-a primit din mila trecatorilor i-a strans si i-a facut catelului un carucior.

Chiar daca nu este convins ca va rezista gerului de iarna, Liviu stie cu certitudine un singur lucru: cainele este sufletul lui si totodata motivul pentru care stapanul adoarme de multe ori flamand, in ghena dezafectata.
Si chiar daca fiica lui, acum in varsta de 27 de ani il mai ia cateodata pe la ea, barbatul sta cu sufletul la gura cand credinciosul catel ramane al nimanui.

Nu exista constantean care sa nu intoarca privirea dupa omul strazii si cainele lui. Asa, sarman si ponosit, barbatul este un exemplu pentru cei din jur. Iar daca romanii nu iau initiativa ca sa ajute bietii caini, iata ca un ajutor a venit tocmai de peste hotare, din Anglia.

Acolo, o doamna care ingrijeste caini cu probleme i-a propus lui Liviu sa i-l trimita pe Bursuc. Barbatul n-a stat prea mult pe ganduri: a refuzat categoric!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

In Constanta, peste 300 de caini sunt stransi de pe strazi, zi de zi, si dusi apoi la Biobaza Constanta.

Desi cateii isi asteapta cu nerabdare un stapan, putini sunt cei care calca pragul adapostului.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.