Giovanni Becali: "Daca ma prind paparazzii pupandu-ma cu vreuna ii premiez"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Giovanni Becali are o familie fericita si se bucura in fiecare zi de cele trei fete pe care le are cu sotia lui.

 

Giovanni Becali: "Daca ma prind paparazzii pupandu-ma cu vreuna ii premiez"
Giovanni Becali are o familie fericita si se bucura in fiecare zi de cele trei fete pe care le are cu sotia lui.
Impresarul recunoaste ca nu este un tata sever si ca de fiecare data le-a facut toate poftele copiilor sai. Ba mai mult, chiar si melodia pe care o asculta mereu la lautari are legatura cu familia sa.
"Daca ma prind paparazzii pupandu-ma cu vreuna ii premiez si le strang si mana, dar asa... daca ii prind cu vreo prostie ii si bat. E greu sa ma prinda pentru ca sunt un om insurat, am 3 fete pe care le iubesc ca ochii mei din cap Imi place sa ascult melodia 'Fetele mele', e piesa mea preferata si pentru asta platesc si lautarii. Eu nu sunt un tata sever.
Orice parinte machedonean are ambitia sa dea orice doar, doar copiii lor sa invete pentru ca noi n-am avut ocazia. Fetele mele castiga singure bani, cea mare e in Anglia, a doua a terminat masterul si s-a angajat, iar cea mica este la scoala inca si este printesa mea. Nu sunt strict, insa de Paste trebuie sa stam toti, de Revelion da, pot pleca. Fata mea cea mare a divortat dupa un an, dar nu m-am suparat, acum e bine in Anglia" a spus Giovanni Becali la WOWbiz.
"O sa scriu o carte cu viata mea pentru ca a fost tumultoasa, a fost o viata grea, am plecat de tanar in strainatate singur si m-am intors invingator. M-am dus in Occident, in Napoli sa fac bani si trebuia sa fac lucruri care nu erau tocmai ok. Intrebam mereu ce se intampla daca ma prinde cumva... Cea mai mica pedeapsa era de 6, 7 ani si ca sa imi castig existenta m-am trimis la niste napolitani care faceau matrite de ceasuri de aur.
Te duceai pe strada si vindeai un ceas, cam cu 2.800 de dolari, castigam cam 90 de dolari la un ceas. Intr-o saptamana castigam un salariu de-al lor de pe vremea aia. Din fericire nu m-a prins niciodata niciun carabinier" a mai povestit varul lui Gigi Becali la Kanal D.

Impresarul recunoaste ca nu este un tata sever si ca de fiecare data le-a facut toate poftele copiilor sai.

Ba mai mult, chiar si melodia pe care o asculta mereu la lautari are legatura cu familia sa. 

" Daca ma prind paparazzii pupandu-ma cu vreuna ii premiez si le strang si mana, dar asa... daca ii prind cu vreo prostie ii si bat. E greu sa ma prinda pentru ca sunt un om insurat, am 3 fete pe care le iubesc ca ochii mei din cap Imi place sa ascult melodia 'Fetele mele', e piesa mea preferata si pentru asta platesc si lautarii.
Eu nu sunt un tata sever. Orice parinte machedonean are ambitia sa dea orice doar, doar copiii lor sa invete pentru ca noi n-am avut ocazia. Fetele mele castiga singure bani, cea mare e in Anglia, a doua a terminat masterul si s-a angajat, iar cea mica este la scoala inca si este printesa mea. Nu sunt strict, insa de Paste trebuie sa stam toti, de Revelion da, pot pleca. Fata mea cea mare a divortat dupa un an, dar nu m-am suparat, acum e bine in Anglia
" a spus Giovanni Becali la WOWbiz.


" O sa scriu o carte cu viata mea pentru ca a fost tumultoasa, a fost o viata grea, am plecat de tanar in strainatate singur si m-am intors invingator. M-am dus in Occident, in Napoli sa fac bani si trebuia sa fac lucruri care nu erau tocmai ok. Intrebam mereu ce se intampla daca ma prinde cumva... Cea mai mica pedeapsa era de 6, 7 ani si ca sa imi castig existenta m-am trimis la niste napolitani care faceau matrite de ceasuri de aur. Te duceai pe strada si vindeai un ceas, cam cu 2.800 de dolari, castigam cam 90 de dolari la un ceas. Intr-o saptamana castigam un salariu de-al lor de pe vremea aia. Din fericire nu m-a prins niciodata niciun carabinier" a mai povestit varul lui Gigi Becali la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.