Lumea intreaga este IN DOLIU! UN celebru cantaret A MURIT. Si tu i-ai cantat melodiile

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 15:55

Milioane de oameni din intreaga lume sunt in doliu dupa ce un celebru cantaret a incetat din viata.

Este vorba despre Manolo Escobar, care a ramas in memoria publicului din toata lumea cu melodia "Y Viva España". Artistul a incetat din viata joi, la varsta de 82 de ani, in casa lui din Benidorm.

Bolnav de cancer, "a fost ingrijit la clinica, dar a fost externat marti si a decedat la domiciliu", a declarat o sursa de la institutia medicala din Benidorm, localitate situata pe coasta de sud-est a Spaniei, unde cantaretul fusese spitalizat in mai multe randuri.



Intre anii 1960 si 1970, Manolo Escobar a devenit o adevarata legenda a muzicii spaniole, cu slagare precum "El porompompero", "Mi carro", dar mai cu seama "Y Viva España", care a ramas in memoria iubitorilor de muzica din lumea intreaga cu refrenul sau insufletit.

Nascut pe 19 octombrie 1931, in localitatea Las Norias de Daza din Andaluzia, sudul Spaniei, Manuel Garcia Escobar s-a retras din viata muzicala la sfarsitul anului 2012, dupa 50 de ani de cariera.



Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: