Aveti repartitoare de caldura? Platiti mai mult decat la comun!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari, a vorbit la "Draga mea prietena" despre controversatul sistem de repartitoare.

El a spus ca romanii care stau la bloc si au repartitoare platesc in acest moment mai mult decat atunci cand aveau caldura la comun

"O mare parte a populatiei este nemultumita de acest sistem pentru ca au fost inselati, practic. Una spuna reclama, "Platiti cat consumati", si alta se intampla in realitate; au platit si platesc mai mult decat inainte. Iar cei care nu isi dau seama de acest lucru ar trebui sa isi faca o comparatie simpla, cu un apartament similar dintr-un bloc fara repartitoare.

Atunci vor vedea ca cel care sta intr-un bloc fara repartitoare se incalzeste non-stop, atentie, plateste mai putin decat el".

Mai mult, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari chiar a ajuns la concluzia ca acest sistem ii ajuta practic pe romani sa se fure intre ei.

"Am ajuns la concluzia ca acest sistem ii ajuta pe romani sa se fure intre ei. Adica, prin calculul unor firme, unii platesc mai putin pentru ca stau in frig, si altii care cat de cat se incalzesc platesc mai mult decat inainte.
Si atunci, in echilibrul asta de calcul, unii sunt incarcati si altii favorizati".
##VIDEO83943##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.