Caz SOCANT: Si-au regasit fata dupa 20 de ani! AU INCREMENIT cand au vazut in ce pericol se afla

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Greselile facute in tinerete ne urmaresc pana la adanci batraneti.

Dar ce facem atunci cand vrem sa schimbam trecutul? In aceasta editie Ernest a avut parte de un caz rar, in care o mama a incercat sa isi recupereze fiica, pe care nu a mai vazut-o de 20 de ani.

"Acum 20 de ani am ramas insarcinata. Parintii mei nu au fost de acord cu relatia mea. Atunci cand am ajuns cu copilul acasa efectiv m-au dat afara, in miezul iernii.

Cand am nascut eram deja singura, prietenul meu nu si-a sumat responsabilitatea. Am dormit o noapte in gara. Singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sa ma intorc cu copilul la maternitate si sa-l las acolo. Si asta am facut", povesteste Anca Dobrescu.

Femeia si actualul ei sot, Radu, incearca sa o gaseasca de ceva vreme. Au mai incercat, insa nu au reusit. Dupa lungi cautari, detectivii au localizat-o, in cele din urma.
Pe fata o cheama Diana, si acum locuieste in Targoviste. Au descoperit insa si cateva lucruri socante.

Se pare ca mama ei adoptiva, Maria Avramescu, nu o iubea deloc, motiv pentru care planuia sa o vanda unor traficanti de carne vie. Diana urma astfel sa ajunga in Japonia sai sa lucreze ca "hostess de lux".

Cum au reactionat parintii ei naturali dupa ce au revazut-o, cum au reactionat cand au aflat ce vrea sa faca mama ei adoptiva si daca au reusit sa o opreasca aflati in materialul video de mai jos:
##VIDEO83975##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.