Cum sa iti faci singura acasa masca pentru par

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 19:58

Intretinerea parului si mentinerea sa in cea mai buna stare de sanatate si stralucire este unul dintre cele mai importante lucruri.

 

Cum sa iti faci singura acasa masca pentru par
Intretinerea parului si mentinerea sa in cea mai buna stare de sanatate si stralucire este unul dintre cele mai importante lucruri. Produse de intretinere se gasesc pe piata, unele mai scumpe, altele mai ieftine, avem de unde alege indiferent de situatie.
De ce sa arunci insa banii pe solutii si balsamuri costisitoare pentru intretinerea parului cand putem crea o masca de par cat se poate de simplu, cu ingrediente pe care le gasim in orice bucatarie, masca de par naturala care, de cele mai multe
ori este chiar mai eficienta decat produsele cosmetice din comert? Rezultatul? Un par sanatos si moale, fara sa folosesti nici macar un chimical. Sa vedem cum:
Masca de par din banane. Din banane poti crea o masca de par fantastica. Tot ce trebuie sa faci este sa le amesteci in blender cu un ou crud, trei lingurite de miere, trei lingurite de lapte si cinci lingurite de ulei de masline.
Cand compozitia s-a transformat intr-o crema, aplic-o prin masare pe par si scalp si las-o sa-si faca efectul vreme de jumatate de ora inainte de a o indeparta cu apa si sampon.
Citeste continurea pe lyla.ro

Produse de intretinere se gasesc pe piata, unele mai scumpe, altele mai ieftine, avem de unde alege indiferent de situatie.De ce sa arunci insa banii pe solutii si balsamuri costisitoare pentru intretinerea parului cand putem crea o masca de par cat se poate de simplu, cu ingrediente pe care le gasim in orice bucatarie, masca de par naturala care, de cele

mai multe ori este chiar mai eficienta decat produsele cosmetice din comert? Rezultatul? Un par sanatos si moale, fara sa folosesti nici macar un chimical. Sa vedem cum:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Masca de par din banane.

Din banane poti crea o masca de par fantastica. Tot ce trebuie sa faci este sa le amesteci in blender cu un ou crud, trei lingurite de miere, trei lingurite de lapte si cinci lingurite de ulei de masline. Cand compozitia s-a transformat intr-o crema, aplic-o prin masare pe par si scalp si las-o sa-si faca efectul vreme de jumatate de ora inainte de a o indeparta cu apa si sampon.


Citeste continurea pe lyla.ro

 

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.