Adelina Pestritu pregateste o noua schimbare in viata ei! Fii primul care afla

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Adelina Pestritu se pregateste pentru o noua schimbare in ceea ce priveste viata ei personala. Vedeta spune ca isi doreste sa se mute la curte pentru a nu mai avea vecini atat de aproape.

Prezentatoarea TV a acordat un interviu pentru Ziare.com in care a marturisit ce articole despre ea ar vrea sa dispara de pe internet, dar si de ce nu a participat niciodata la o intalnire "pe nevazute".

Cum este sa prezinti o emisiune in direct?
Emisiunea in direct este foarte diferita fata de una inregistrata, asa cum este jurnalul monden "D Paparazzi". Daca atunci cand inregistrezi o emisiune pentru a o emite pe post, iti permiti sa fii un pic mai relaxat, sa te balbai, deoarece se poate pune "stop" si tragem o dubla, intr-un

show live trebuie sa fii mai atent, sa nu pui intrebari stanjenitoare, care sa il faca pe invitat sa se simta deranjat.
De asemenea, trebuie sa te concentrezi un pic mai mult, sa te mulezi pe subiect, pe invitat... Este o experienta diferita, dar in acelasi timp si foarte frumoasa.


Care a fost cel mai amuzant moment din timpul emisiilor in direct?
In urma cu cateva editii, pe cand era in dezbatere un subiect in emisiunea "WOWbiz", am constat ca fermoarul rochiei pe care o purtam
s-a desfacut. Am "mascat" aceasta situatie si nu am dat de banuit nimic, asteptand pauza de publicitate pentru a remedia situatia. Bineinteles ca stilistii mei mi-au sarit imediat in ajutor.



Ai participat vreodata la un "blind date"? Daca da, cum a fost?
Nu, niciodata! Sunt foarte pretentioasa. Iar atunci cand merg la intalnire, cu o persoana pe care evident ca o stiu deja, "incerc" sa ii gasesc toate defectele.
Sunt foarte critica.


Care crezi ca este cea mai neplacuta surpriza de care poate avea parte o femeie la o intalnire pe nevazute?
Cred ca e foarte neplacut ca in pozele pe care ti le-a trimis sa nu fie el.

Citeste interviul in intregime pe Ziare.com.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.