BLESTEM CRUNT sau coincidente macabre? Le mor copiii din 4 in 4 ani!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Cata durere sa mai incapa in sufletul acestui om? Si-a pierdut deja doi nepoti si acum este pe cale sa-l piarda si pe al treilea. Ai zice ca un crunt blestem se abate asupra familiei din patru in patru ani. Doi copii de sapte ani au murit in acelasi loc, loviti de masina.

Acum, la patru ani de la ultima tragedie, nenorocirea a lovit din nou, ca intr-un film macabru. Elena, verisoara celor doi, si ea in varsta de sapte ani, se zbate acum intre viata si moarte dupa ce vineri a fost accidentata fix in acelasi loc in timp ce traversa strada.

Tatal fetitei este impietrit de durere. De parca nu ar fi fost de ajuns, sotia lui este si ea pe patul de spital, dupa ce a nascut saptamana trecuta o alta fetita, care are probleme la inima.

Femeia nici nu mai stie la capataiul carei fiice sa stea mai intai: la bebelusul bolnav  sau la fetita care se afla acum in coma.

Barbatul nu mai stie ce sa creada. De vina, spune el, ar fi o vecina care ar fi lasat-o pe micuta sa traverseze singura strada.

Familia e disperata si nu isi explica nenorocirile care ii lovesc din patru in patru ani.
nimeni nu intelege cum a fost posibil ca Mihaita, Nicoleta si Elena, toti in varsta de 7 ani, sa aiba acelasi destin retezat in acelasi loc.

Oamenii din sat spun ca de vina ar fi si primaria care nu a marcat trecerile de pietoni cum se cuvine, astfel incat masinile sa circule cu o viteza mai mica prin localitate.
##VIDEO84139##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”