Gabriela Cristea a trecut prin cele mai inspaimantoare momente. Afla ce i s-a intamplat de ziua ei!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Vedeta Kanal D a fost fara stirea ei, protagonista unei farse de zile mari pusa la cale de nimeni altul decat de iubitul ei, Tavi Clonda.

Echipa" WOWbiz" se poate mandri cu cea mai tare farsa a carei personaj principal a fost Gabriela Cristea, gazda emisiunii" Te vreau langa mine". Iar complice a fost chiar iubitul ei, Tavi Clonda. Cei doi au fost chemati de echipa "WOWbiz" sub pretextul ca li se va lua un interviu despre povestea lor de iubire.

La final, Tavi Clonda a anunta-o pe Gabriela ca are repetitii asa ca vedeta trebuia sa se intoarca acasa fara el.

Numai ca la o intersectie o astepta un alt complice, un cascador care s-a aruncat peste masina prezentatoarei cand aceasta a incetinit masina. Imediat a intrat in scena un alt complice, o femeie, chipurile mama ranitului, care a inceput sa tipe ca din gura de sarpe ca Gabriel i-a omorat baiatul.

Socata, Gabriela nici macar nu a putut suna la 112, ci l-a apelat pe Tavi. Iubitul vedetei a sosit intr-un suflet, la fel si politia si salvarea, tot complici la farsa.

Garbriela Cristea a incremenit cand politistul a anunta-o ca victima a decedat. Cand mai avea putin si incepea sa planga, vedeta a fost anuntata ca totul a fost doar o farsa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”