NU credeai ca se poate asa ceva! S-a nascut caine insa a ajuns prizonier intr-un CORP de OM

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 oct 2020, 13:45

Nu este vorba despre o farsa de Halloween, ci despre un tanara care latra la fiecare masina de pe strada si sapa gropi in gradina casei.

Da-te peste cap si scutura din coada impreuna cu Boomer, cainele- un baiat cu suflet de caine, care alearga pe strazile din Pittsburg imbracat in caine. Boomer isi ia personalitatea de caine foarte in serios si vrea ca toata lumea sa il trateze ca pe un caine adevarat.

Boomer s-a nascut in persoana lui Gary Matthews si de profesie e tehnician care traieste singur. Poarta urechi facute din propriul par si o zgarda de caine pe care este inscriptiona tnumele sau, Boomer.

Rareori se imbraca ca un om normal, deoarece ii place sa poarte un costum de hartie unde poate sta in patru labe.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Mananca mancare de caine dintr-un bol pus pe podea, latra, vaneaza masini si sapa dupa oase in pamant.

Doarme in casuta speciala de caine care spune el, este mult mai confortabila decat un pat. Boomer a adoptat aceasta personalitate canina inca din copilarie atunci cand a vazut un program pe un post de televiziune dedicat celor mici. Aceasta idee a devenit obsesia lui care i-a marcat viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.