Evaziune fiscala DE PROPORTII in Romania! Au furat aproape 50 de milioane de euro

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

O procuroare de la Parchetul General a trecut de cealalta parte a baricadei.

Ieri, femeia a fost retinuta de anchetatori pentru trafic de influenta, iar fiul ei, pentru complicitate. In total, 27 de persoane vor fi propuse astazi pentru arestare preventiva.

Alte cateva au primit interdictia de a parasi tara. Audierile au tinut pana tarziu, iar sirul marturiilor parea sa nu se mai termine. Zeci de agenti comerciali si intermediari de spatii au dat cu subsemnatul la DNA.

Un grup infractional care s-a folosit de afacerile cu carne de pui pentru a-si baga in buzunar zeci de milioane de euro.



La asa pleiada de personaje, nu-i de mirare ca inclusiv senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, a fost nevoit sa vina sa dea cu subsmentaul in fata procurorilor. Anchetatorii cred ca a fost unul dintre cei care a facilitat obtinerea anumitor avantaje pentru acest grup infractional. Politicianul s-a conformat citatiei, dar neaga orice implicare.

Senatorul este urmarit penal in acest dosar, pentru trafic de influenta. Sirul audierilor nu s-a terminat inca.
Surse judiciare sustin ca alte cateva persoane vor da si astazi declaratii, iar dosarul este departe de a fi incheiat.
##VIDEO84252##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”