Gabriela Cristea: “Am primit multe cadouri, dar am ramas fara ele”. Afla ce i s-a intamplat vedetei Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” a fost rasfatata de ziua ei cu multe cadouri. Prietenii, concurentii si admiratorii au vrut sa-i ofere un dar in semn de recunostinta.

Gabriela Cristea a marturisit ca si-a sarbatorit ziua ca in povesti, adica trei zile si trei nopti. Festinula  inceput inca de vineri, cu o zi inainte de eveniment cand concurentii si echipa emisiunii si-au dorit sa o sarbatoreasca in avans. Sambata, 26 octombrie, a fost ziua de nastere a prezentatoarei care a petrecut alaturi de prieteni si persoane dragi, duminica a urmat continuarea, iar luni Gabriela Cristea a mai primit alte multe cadouri, in special de la public si de la concurenti.

Printre acestea s-a numarat si un cos cu bunatati, mere, gutui si alte fructe tomnatice. Poate nu stiati, dar gutuile sunt preferatele vedetei Kanal D, insa, din pacate, Gabriela a cam raams fara ele.

##VIDEO84262##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”