Andreea Marin catre Cove: "Cum de nu te-am atras eu niciodata". Sa fi visat Zana la o aventura cu fostul ei coleg de platou?

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Andreea Marin s-a numarat printre oaspetii de onoare la nunta lui Gabriel Coveseanu alias Cove si sotia acestuia, Florentina.

Sambata trecuta, simpaticul prezentator Gabriel Coveseanu si-a pus pirostriile. Vedeta Kanal D s-a casatorit cu iubita lui, Florentina, dupa trei ani de relatie. Nunta a avut loc intr-un restaurant luxos, iar petrecerea a fost de vis. Invitatii, in numar de aproximativ 200, au fost rude, prieteni dragi ai cuplului, oameni de televiziune, vedete, etc.

Printre persoanele publice s-a numarat si Andreea Marin, o prietena foarte apropiata a lui Cove.

Cei doi au fost colegi de platou multi ani la o emisiune celebra. Invitati in platoul "WOWbiz" Andreea Marin si Cove au vorbit despre cat de speciala este prietenia lor. "este cel mai bun prieten al meu", a marturisit Andreea.

Acelasi lucru a fost confirmat si de Cove care o respecta si o pretuieste foarte mult pe Zana Surprizelor. In spirit de gluma si spre deliciul publicului, Andreea Marin i-a pus o intrebare cheie lui Cove:" Cum de nu te-am atras eu niciodata? Chiar imi faceam probleme!".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”