Au vrut sa cumpere o caserola de carne de la supermarket si au ramas oripilati cand au vazut ce se afla in galantare!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 07:50

Un supermarket din Norvegia a reusit sa isi sperie de moarte clientii dupa ce au pus in galantarele de carne un produs cu totul socant.

Sarbatoarea de Halloween este mai mult decat o dorinta a copiilor de a se imbraca in costume ciudate. de-a lungul anilor, acest moment a devenit o competitie a adultilor pentru a atrage atentia asupra tehnicilor inspaimantatoare si a decoratiunilor cu totul iesite din comun.


Totusi, un magazin din Norvegia, a cam intrecut masura cand a pus in galantare diferite forme de carne care redau parti din corpul omenesc, speriind de moarte copii si facand adultii sa le fiarba sangele in vene.


Toate acestea erau din plastic, iar managerii magazinului au declarat ca in felul acesta vroiau sa ii introduca pe clienti in spiritul Halloween-ului. Parintii in schimb au fost furiosi sa descopere asa-zisele parti omensti in frigiderele cu carne.Acestea veneau si cu informatii nutritionale care nu au facut decat sa intoarca celor mari stomacul pe dos.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: