Ana-Maria Barnoschi este fascinata de Printul Mustafa din "Syuleyman Magnificul": "Mi-ar placea sa-l vad in fiecare episod"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 nov 2020, 07:15

“De cate ori ma uit la serial, sper ca Printul Mustafa sa apara pe micul ecran, sa fie mai vizibil. De fapt, mi-ar placea sa il vad in fiecare episod. Cu un chip uşor trist şi cu o privire patrunzatoare, Printul Mustafa, interpretat de Mehmet Gunsur, nu are cum sa nu iti ramana in minte”, marturiseste asistenta de la emisiunea “Roata Norocului”.

 

Ana-Maria Barnoschi se uita la serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii” de dragul chipesului Print Mustafa.
“De cate ori ma uit la serial, sper ca Printul Mustafa sa apara pe micul ecran, sa fie mai vizibil. De fapt, mi-ar placea sa il vad in fiecare episod. Cu un chip uşor trist şi cu o privire patrunzatoare, Printul Mustafa, interpretat de Mehmet Gunsur, nu are cum sa nu iti ramana in minte”, marturiseşte asistenta de la emisiunea “Roata Norocului”.
Ana spune ca serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, difuzat de Kanal D, e pe placul ei şi pentru ca e original.
Fanii serialului pot achizitiona primul sezon al serialului "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" intr-o colectie speciala, pe DVD, in fiecare miercuri, incepand de astazi, exclusiv cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei un DVD. Daca l-ai pierdut miercuri cu ziarul, poti gasi DVD-ul in fiecare zi, la chiosc.
Pe un singur DVD sunt inregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.
Cauta astazi, la chioscuri, primul dintre cele 12 DVD-uri cu sezonul 1 al serialului "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii"! Se distribuie exclusiv cu ziarul Libertatea.
Asigura-te ca primesti DVD-urile cu inelul de originalitate si poti castiga o excursie in Turcia!

Ana spune ca serialul “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, difuzat de Kanal D, e pe placul ei şi pentru ca e original.Fanii

serialului pot achizitiona primul sezon al serialului" Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" intr-o colectie speciala, pe DVD, in fiecare miercuri, incepand de astazi, exclusiv cu ziarul Libertatea, la pretul de 9,99 lei un DVD.

Daca l-ai pierdut miercuri cu ziarul, poti gasi DVD-ul in fiecare zi, la chiosc. Pe un singur DVD sunt inregistrate 2 episoade din primul sezon al serialului.

Cauta astazi, la chioscuri, primul dintre cele 12 DVD-uri cu sezonul 1 al serialului "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii"! Se distribuie exclusiv cu ziarul Libertatea.


Asigura-te ca primesti DVD-urile cu inelul de originalitate si poti castiga o excursie in Turcia! Intra pe suleyman.kanald.ro si participa la concurs!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”