70 de milioane de euro a pierdut statul roman din cauza evaziunii din industria carnii

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 12:30

Angela Nicolae nu a ajuns singura. A fost insotita chiar de fiul ei. Cei doi ar fi reprezentat pilonul de siguranta al unui grup infractional imens.

Mai exact ar fi acoperit activitati ilegale ale mai multor societati comerciale, dupa cum sustin procurorii DNA. Si n-ar fi rezolvat pe gratis. Anchetatorii DNA sustin ca ar fi luat intre 2.000 si 5.000 de lei la fiecare interventie. O suma mica, daca este sa luam in calcul salariul doamnei procuror.

Un procuror, un senator, dar si angajati ai ANAF, cu totii ar fi ajutat la prejudicierea bugetului de stat cu 70 de milioane de euro, mai mult decat estimau anchetatorii ieri.

Niciunul dintre cei implicati nu si-ar fi recunoscut faptele in fata anchetatorilor.

Reteta care le-ar fi adus evazionistilor un profit de 70 de milioane de euro este una simpla. Membrii retelei ar fi infiintat mai multe firme fantoma. Carnea de pui si legumele erau plimbate intre aceste societati comerciale.

Doar ca acest traseu era valabil doar in acte. In realitate, prima firma vindea produsele, iar rolul celorlalte societati era de a pastra in buzunar TVA-UL.
Aceasta retea ar fi fost sprijinita din umbra si de un alt personaj cheie, senatorul Nicuale Badalau.

Potrivit unor surse judiciare acesta ar fi primit de la evazionisti 200 de pulpe de pui, 200 de bucati de piept de pui si 20 de kilograme de ficatei de pui. Toate aceste produse ar fi fost folosite de senator la o petrecere organizata la Bolintin Vale. In ancheta procurorilor sunt vizate peste 100 de firme.
Iata doar o parte din probele ridicate de anchetatori.
##VIDEO84363##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.