Toamna e ca vara! Domnisoarele au facut plaja la sfarsit de octombrie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

A mai trecut o vara si mult mai e pana la urmatoarea. Cu gandul la o zi fierbinte aceasta domnisoara si-a luat astazi inima in dinti, evantaiul, costumul de baie la purtator si a iesit la plaja.

Soarele a fost de partea ei iar termometrul generos, asa ca tanara a avut parte de o sedinta de bronz in natura.

Incalzita de cele 26 de grade de afara, domnisoara se incumeta sa se racoreasca in apa Timisului. Cand in apa, cand tolanita pe iarba gustand din cockteilul racoros, domnisoara s-a bucurat de o zi calda de toamna asa cum nu a mai vazut pana acum. Si la drept vorbind, bucuria nu a fost doar de partea ei.



Se vede treaba ca duduia a fost singura curajoasa care a infruntat sfarsitul de octombrie in bikini. Acesti pensionari au preferat picnicul in maiou.

Daca anul trecut pe vremea asta, doamna Estera si domnul Aurel  se baricadau in casa sub plapuma, acum se bronzeaza in maiou.

Dar pana aici ne-a fost cu zilelele calde; cat de curand donmnisoara va trebui sa isi puna in dulap costumul de baie si evantaiul si sa treaca la palton si fular.
Meteorologii spun ca de maine vremea se va raci usor si toamna isi va intra treptat in drepturi.
##VIDEO84458##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire