SPAGA pentru cezariana! Platim degeaba lunar contributii la sanatate?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Intr-un sistem sanitar bolnav, in care pacientul vine si cu pansamentele de acasa, nu doar cu medicamentele, ce sa ne mai mire ca unii medici sunt acuzati ca nici nu clintesc bisturiul din instrumentar? Acest lucru de lucru s-ar fi petrecut la maternitatea din Arad.

Flagrantul a fost facut cu cateva minute inainte de operatie. Se pare ca pacienta, acum, proaspata mamica, urma sa nasca prin cezariana, insa medicul de garda i-ar fi spus sotului ei ca nu intra in sala daca nu i se va umple buzunarul.

Suma ceruta ati aflat-o deja: o mie de lei! Si asta in conditiile in care vorbim despre un spital de stat, pentru care se platesc, lunar, contributii la sanatate.

Dar, cui sa-i pese?

Foc si para ca refuzul platii i-ar putea pune in pericol atat sotia, cat si bebelusul, sotul femeii a sunat la 112. La scurt timp, un procuror si doi anchetatori au ajuns la spital, iar imediat ce s-au asigurat ca doctorita a insfacat banii, au retinut-o. Nu inainte ca suspecta sa-si termine interventia chirurgicala.

Curios e ca desi anchetatorii sustin ca au proba filmata, exact banii inscriptionati cu mita le lipsesc.


Medicul ginecolog este unul cu experienta, care profeseaza de zeci de ani in sistem. Femeia ar mai fi fost la un pas sa pice in plasa anchetatorilor in urma cu cativa ani, insa flagrantul ar fi esuat. Sotia celui care ar fi sunat la 112 sustine ca habar n-avea de banii pretinsi de doctorita.

Suprinzator, nici celelalte paciente nu cunosc astfel de practici, ba chiar au numai cuvinte de lauda cand vine vorba despre cadrele medicale ale maternitatii din Arad.


In urma cu putin timp, medicul ginecolog a fost eliberat.
##VIDEO84462##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.