Orice pana la SULEYMAN! Au sunat la 112 pentru ca iubitii nu le lasa sa urmareasca serialul fenomen

Autor: B.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Desi suna incredibil, este cat se poate de real. Reclamanta - o respectabila doamna din comuna constanteana Baneasa, paratul - sotul care nu ar fi lasat o sa urmareasca serialul preferat.

Suparata foc si para femeia a pus mana pe telefon si a sunat la 112 cu gand sa il dea pe mana autoritatilor pe cel care ii strica serile de luni si marti. Si cine credeti ca a castigat batalia? Tot reclamanta care s-a ales cu amenda de 200 de lei pentru deranj nefondat!

Adevarata lupta pentru suprematie se joaca la fel de dur atat in film cat si in fata televizorului, unde fiecare incearca sa preia controlul telecomenezii.



Sunt si situatii altfel in care sotul e telespectator fidel. In casa la nea Petrica din Galati nu e pace atunci cand incepe serialul Suleyman. Pentru ca barbatul nu se dezlipeste de televizor, sotia se face foc si para.

Si uite asa nea Petrica e sultan in casa lui. Pentru ca certurile sa nu ia amploare si sa aiba parte si de o masa calda, galateanul a gasit solutia.


Atunci cand intr-o familie neintelegerile se tin lant din cauza buclucasei telecomenzi, lucrurile pot degenera. Avocatii vorbesc despre cupluri care au divortat din cauza lui Suleyman Magnificul.
##VIDEO84466##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"