EXECENTRICITATE de milionar. A chemat presa ca sa vada cum isi ingroapa…continuarea te va lasa fara cuvinte

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 13:00

Thane Chiquinho Scarpa, unul dintre cei mai bogati oameni din Brazilia a invitat presa la o conferinta neobisnuita. Milionarul i-a anuntat ca urmeaza sa fie martorii unei inmormantari socante.

“Decedatul” era o masina Bentley in valoare de peste 1 milion de dolari. Omul de afaceri a declarat ca vrea ca in felul aceasta sa se asigure ca pe lumea cealalta o sa aiba pretiosul bolid alaturi de el.

Bineinteles ca asa zisa inmormantare a starnit critici dure, isterie si rumoare. Oamenii au inceput sa strige ca e mai bine sa o doneze unei organizatii de caritate. L-au denumit mascarici, iar asa zisa inmormantare, un circ total.

Insa inainte ca jurnalistii sa plece, milionarul i-a rugat sa il asculte doar cateva minute:

Ma condamnati pentru ca am vrut sa ingrop un bolid de un million de dolari? In realitate fiecare familie ingroapa ceva mult mai pretios si mai valoros decat o masina de lux. Este vorba despre organe sanatoase care ar putea salva alte vieti. Ma declar donator de organe. Sunt atatia oameni bolnavi care asteapta un transplant in timp ce multe familii duc la groapa un mort ale carui organe neafectate de boala ar fi putut salva multe vieti.
Masina mea este lipsita de valoare in comparatie cu un rinichi, plaman, inima, ficat, etc
”, a declarat Thane Chiquinho Scarpa.

##GALLERY303##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.