Un meniu GROAZNIC, dar bun! Iata ce poti gati de Halloween

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Daca e bal, bal sa fie si de speriat daca se poate! Asa ca, pe masa in noaptea de Halloween nu poti pune asa orice, ci un meniu gustos, dar horror.

Totul e sa dati frau liber imaginatiei. Iata cum un simplu sendvis pane poate deveni o opera de arta care ar baga in sperieti pe oricine. Cat ai zice "bau" ingredinetele se transforma in  cateva degetele, un sicriu si doua maturi frumos aranjate pe un platou.

Sandvisul se acopera cu pesmet si se trage in ulei incins pana cand capata o culoare aurie. Atentie insa, misteriosul decor acum incepe, cu ceva cascaval si doua grisine.

Cu multa imaginatie, putin sos de rosii si cativa fulgi de migdale, e randul crenvurstilor sa se transforme in niste degetele apetisante.

Putintica rabdare si sendvisul va arata horror- pe un pat de frunze de salata se aseaza sicriul in jurul caruia se aseaza cu grija maturicile si degetelele infipte intr-o bucata de mar cu ajutorul scobitorilor.

Si daca nu aveti timp de petrecut in bucatarie nu va faceti griji.
Puteti servi meniuri demonice in localurile din Brasov unde si bauturile sunt tot in ton cu sarbatoarea.
##VIDEO84595##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.