Demers jurnalistic fara precedent, marca Stirile Kanal D! Christian Sabbagh a salvat 33 de romani sclavi in Libia

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 16 iul 2022, 23:05

Stirile Kanal D prezinta incepand de luni, 4 noiembrie, un demers jurnalistic fara precedent.



33 de romani au trait luni de teroare la mii de kilometri distanta de casa. Plecati la munca, romanii au ajuns prizioneri in infernul libian. Kanal D le rascumpara libertatea si ii aduce acasa. Prin ce pericole a trecut Christian Sabbagh pentru a-i salva, veti vedea intr-un serial document difuzat in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, la Kanal D.

Christian Sabbagh: “ In Libia, armele se vand la taraba printre ciorapi si lenjerie!


In contextul politic al unui stat marcat de violente, operatiunea a
fost foarte grea, iar riscurile imense. “ Libia este in momentul de fata o tara aflata in tranzitie. Dupa rasturnarea Guvernului Gaddafi, principalele triburi au incercat sa preia controlul asupra tarii. Practic nu exista autoritate (armata, politie, etc.). Exista un Consiliu Suprem, tranzitoriu, care incearca sa reinstaureze ordinea si linistea, dar este foarte greu, stim foarte bine ce s-a intamplat in lume, dar si prin ce a trecut Romania in ’89.
Daca armele au ajuns sa se vanda la taraba, alaturi de ciorapi, lenjerie si animale exotice, va puteti da seama ce este Libia acum. Foarte multa lume vorbeste despre asta, dar nimeni nu a vazut acest gen de imagini filmate cu camera ascunsa si pe care le vom prezenta in cadrul acestui serial document
”, a spus Christian Sabbagh.

Vineri, 1 noiembrie, la Stirile Kanal D – primele imagini


Ca o avanpremiera, Stirile Kanal D au difuzat vineri, 1 noiembrie, de la ora 19.00,
primele imagini din serialul document, iar Christian Sabbagh a vorbit despre ancheta jurnalistica pe care a derulat-o timp de 51 de zile, parcurgand nu mai putin de 17.000 de kilometri pe taramul teroarei – Libia.

##VIDEO84803##


Incepand de luni, 4 noiembrie, pana vineri, veti vedea la Stirile Kanal D operatiunea fara precedent prin care Kanal D a reusit sa-i aduca acasa pe cei 33 de romani sechestrati in Libia.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.