A fost o noapte infricosatoare! Iata cum au petrecut romanii de Halloween

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Asa au "bantuit" cluburile, azi-noapte, zeci de tineri costumati in personaje de poveste. Zombii, vrajitoare, cupidon, mirese, cu totii au facut pace pentru o noapte si au ciocnit paharele.

O aparitie surprinzatoare la petrecere a fost "Zorro", care n-a venit pe calul sau credincios, ci intruchipat de aceasta voluptoasa domnisoara.

Nici Elena Udrea n-a stat acasa azi-noapte. Costumata cu o rochie din piele si o palarie neagra, Elena Udrea a fost o vrajitoare de senzatie la petrecerea de Halloween.

Niciun zombi n-a ratat-o pe doamna deputat si s-a fotografiat alaturi de ea. Imediat, vrajitoarea cea blonda a si urcat pozele pe o platforma de socializare, alaturi de mesajul: "sa va speriati bine!".

Pesemne ca vestea c-a divortat de Dorin Cocos s-a raspandit si in lumea de dincolo.

Dar centrul distractiei de Halloween a fost la New-York, acolo unde zombii, strigoii sau vrajitoarele au defilat prin centrul orasului.
##VIDEO84717##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.