Paula Chirila, dragastoasa cu sotul ei la un eveniment monden

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 oct 2020, 09:40

Paula Chirila a venit la nunta lui Cove la bratul sotului sau, Marius Aciu.

 

Paula Chirila, dragastoasa cu sotul ei la un eveniment monden
Paula Chirila a venit la nunta lui Cove la bratul sotului sau, Marius Aciu. A fost una din rarele ocazii in care vedeta de la Kanal D s-a afisat cu partenerul ei de viata la un eveniment monden.
“Marius nu locuieste cu mine in Bucuresti, iar eu nu ma pot intoarce la Cluj, unde este el.
Este greu pentru amandoi, insa am facut un compromis, pentru ca profesiile noastre din acest moment nu ne permit sa fim zi de zi impreuna. Tocmai de aceea, eu sunt vazuta la evenimente singura, iar el nu este foarte cunoscut publicului larg. La nunta lui Cove chiar a fost o surpriza pentru toti sa ma vada cu Marius! A fost, de altfel, printre putinele ocazii in care am participat impreuna, ba, ne-am si simtit minunat! Am dansat ca doi indragostiti si ne-am amintit de nunta noastra, cand ne-am rupt pantofii pe ring!”, a spus Paula Chirila.
Pe Paula Chirila o puteti vedea de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D, moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”.

A fost una din rarele ocazii in care vedeta de la Kanal D s-a afisat cu partenerul ei de viata la un eveniment monden.

Marius nu locuieste cu mine in Bucuresti, iar eu nu ma pot intoarce la Cluj, unde este el.

Este greu pentru amandoi, insa am facut un compromis, pentru ca profesiile noastre din acest moment nu ne permit sa fim zi de zi impreuna. Tocmai de aceea, eu sunt vazuta la evenimente singura, iar el nu este foarte cunoscut publicului larg. La nunta lui Cove chiar a fost o surpriza pentru toti sa ma vada cu Marius! A fost, de altfel, printre putinele ocazii in care am participat impreuna, ba, ne-am si simtit minunat! Am dansat ca doi indragostiti si ne-am amintit de nunta noastra, cand ne-am rupt pantofii pe ring !”, a spus Paula Chirila.


Pe Paula Chirila o puteti vedea de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D, moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.