Mori de ras! Ce lectie a primit un catel care obisnuia sa fure mancarea stapanilor din farfurie

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 21:01

Misiune imposibila pentru un catel care obisnuia sa manance direct din farfuria stapanilor! Patrupedul se suia pe scaun, iar mai apoi isi vara botul in platoul cu mancare.

Pe cat de mic, pe atat de pofticios! De data asta, insa, l-au invatat minte sa nu mai fure mancarea altora! Un catelus adorabil s-a chinuit in zadar sa ia o bucata din resturile de mancare lasate in farfurie de stapanii lui. Patrupedul s-a urcat pe scaun, insa acesta a inceput sa se invarta. Cel mai probabil, scaunul a fost invartit mai intai de cineva pus pe sotii. Iar bietul catel mai avea putin si turba! Scaunul se tot invartea, iar el nici ca putea sa puna botul pe vreo bunatate lasata in farfurie.

Vezi cat de amuzant e!

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.