Tinerele nu mai vor sa castige bani la concursuri! Cel mai ravnit premiu este o pereche de SILICOANE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

O dovedeste cu prisosinta aceasta tanara! Domnisoara Mihaela a castigat un concurs de frumusete iar acum e gata sa intre in posesia mult ravnitului premiu.

Bruneta ne-a marturisit ca nu faima sau publicitatea care veneau odata cu acest concurs au atras-o, ci premiul de pe locul 1: o pereche de silicoane.

Chiar daca mama natura a fost generoasa cu ea, castigatoarea a vrut sa-si evidentieze formele. Cu inima cat un purice, bruneta a intrat in cabinetul medicului si s-a lasat pe mainile lui. Dupa operatie, vrea sa fie o alta persoana.

Mai sa credem ascultand-o ca un contract de moda dupa care plange orice fotomodel nu este suficient pentru o tanara aspiranta.



Operatiile estetice si nu trupul de la mama natura conteaza. Si daca ne uitam la ce alte tinere au devenit vedete in urma concursului care o poate propulsa in lumea mondena si pe Mihaela, nu mai avem nici un comentariu.
##VIDEO84796##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire