Gelozia, bat-o vina! Un cuplu de celebritati si-au spus "adio" dupa doi ani de relatie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 21:02

Un apropiat al celor doi confirma fpatul ca cei doi s-au despartit deoarece partenera lui se simtea nesigura, iar el parea mult prea morocanos.

Cuplul format din Eva Mendes si Ryan Gosling aveau una dintre cele mai sudate relatii de la Hollywood, insa gelozia si neincrederea si-au pus amprenta asupra lor. Cand vede vreun mesaj de la vreun numar necunoscut, crede ca el vorbeste cu alte femei, a declarat o sursa apropiata Evei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Cei

doi sunt impreuna din septembrie 2011 si in ultima perioada si-au petrecut foarte mult timp separat din cauza proiectelor pe care le au. Ryan filmeza la o nou productie in Islanda, iar cei doi nu au mai fost vazuti impreuna de la mijlocul lunii septembrie. Eva i-a facut o vizita in Islanda pentru a petrece catva timp impreuna insa dupa aceea lucrurile s-au racit intre ei. Eva nu mai vrea sa vorbeasca despre Ryan.
E clar ca ceva s-a intamplat
, a mai spus aceeasi sursa.