Atentie, parlamentar la cratita! Doamna senator de Bucovina vrea sa-si impresioneze alegatorii cu talentul de gospodina

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 07:30

O recunoasteti? Ea este doamna senator Steliana Miron. A renuntat in acest week-end la tinuta de parlamentar si si-a luat bundita.

Pai atunci sa ascultam sfaturile unui bucatar. Intai de toate se spala hribii. Se arunca apoi in apa clocotita, se aduna cu grija spuma, se scurg bine, se trec pe sub un jet de apa si apoi se adauga smantana. Se da in clocot cu marar, cu patrunjel, cu sare.

Nu si pe bucataraii bucovineni care au gatit peste week-end pentru sute de pofticiosi. Pentru prima reteta au avut nevoie de vreo 15 kilograme de smantana grasa ecologica si vreo 5 kilograme de hribi.

Sa nu uitam verdeata, care completeaza gustul.

Chiar daca nu se prea pricepe la gatit, la gratar pare-se ca are mana buna. Si daca figura doamnei senator nu le este prea cunoscuta bucurestenilor, bucovinenii cu siguranta au remarcat-o pe Steliana Miron. Dar atatea feluri delicioase, merg si cu un desert traditional!

##VIDEO84908##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”