Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, mire pentru a cincea oara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:49

Ii place postura de ginerica? Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit pentru a cincea oara la sfarsitul acestei saptamani.

Vara asta fostul premier Tariceanu a dat cu semnatura pentru a cincea oara la Starea Civila. S-a casatorit cu o doamna cu 26 de ani mai tanara decat el. Domnisoara Loredana, originara din Buzau, a fost vizibil emotionata si in vara si aseara cand cei doi miri au facut o petrecere discreta la Palatul Ghica. Mirii au venit amandoi cu o masina, care i-a lasat exact la intrarea in palat.

Calin Popescu Tariceanu a coborat primul, si-a luat de brat frumoasa nevasta si a pornit la sarbatoare! Sirul invitatilor parca nu se mai termina. De la domnisoare singuratice venite cate doua cate doua, pana la politicieni, cu totii au intrat pe portile palatului Ghica, la un eveniment cum rar se mai vede pe la noi! Si nu numai sobru ci si extrem de discret! Caci firma care a organizat petrecerea de nunta a noii familii Tariceanu a fost aceeasi de la nunta Elenei Basescu.

De unde putem sa tragem concluzia ca totul a fost perfect.

##VIDEO84926##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”