Momente cumplite prin care au trecut familiile celor 33 de romani! Sabbagh: "Au fost cele mai grele momente din cariera mea"

Autor: M.A. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:49

Ceea ce ati vazut din reportajele facute in Libia nu e decat o parte din drama. Momente cumplite au trait si familiile din Romania.

Au soti, tati sau frati plecati departe sa le trimita o paine. Iar vestile de acolo ii faceau sa tremure zi de zi cu spaima ca in orice clipa se poate intampla o tragedie. La revenirea din Libia, nu m-a rabdat inima sa nu le aduc rudelor din tara vesti despre cei dragi. Christian Sabbagh a descoperit ce i-a facut pe acesti oameni sa plece in necunoscut, intr-o zona in care moartea pandeste la fiecare pas.##VIDEO84942##



" Primul gand dupa ce am urcat in avionul care ne ducea spre tara a fost sa le duc familiilor muncitorilor vesti despre cei dragi. Stiam ca va fi greu, pentru ca, in primul rand trebuia sa mint. Sa-i linistesc ca totul e bine si ca vor ajunge cat de curand acasa. Asa ca mi-am tinut promisiunea", a spus Christian Sabbagh.

" Au fost poate cele mai grele momente din cariera mea de jurnalist", a mai adaugat pe final Christian Sabbagh.
Urmareste un reportaj cutremurator!

Vezi aici episodul 1 si episodul 2 dintr-un reportaj cutremurator, o ancheta jurnalistica fara precedent in Romania!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.