Ea este precusoarea fotomodelelor din epoca moderna. Nu o sa-ti vina sa crezi cum reusea sa faca furori pe vremuri!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 06:50

Arata incredibil! Iar formele ei erau in procent de suta la suta naturale. Faceti cunostinta cu Betty Brosmer, un fotomodel care facea ravagii pe vremuri!

V-ati intrebat cum au evoluat modelele de frumusete feminina de-a lungul vremii? Ei bine, in prezent foarte multe tinere isi doresc sani mari, talie foarte subtire, aproape de viespe, solduri late si un posterior bombat, cat mai obraznic. Implanturile de silicon in sani sau fese sunt la mare cautare pentru a obtine o asemenea silueta caci, in mod normal natura nu prea tine cont de aceste tipologii de frumusete.

Insa, pe vremuri, mai precis prin anii 1950- 1960, Betty Brosmer, un fotomodel american facea ravagii cu formele ei suta la suta naturale.

Avea sani mari, intocmai cum isi doresc majoritatae tinerelor din orice epoca sau timp, talie de viespe, solduri late si un posterior bombat, foarte bine conturat. Betty a ajuns pe coperta revistelor de moda ale vremii, iara stazi este considerata precursoarea tipologiei de frumusetete din epoca moderna. Priviti cat de frumoasa era!

##GALLERY310##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: