DROGUL care a inviat-o din morti! VIDEO SOCANT cu femeia care a revenit la viata

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 16 oct 2020, 06:35

Momentul terifiant in care o dependenta de heroina a fost readusa la viata de catre nu nou drog salvator a fost dat publicitatii.

Drogul numit Naxalone, cunoscut si sub numele de Narcan, poate readuce la viata dependentii de droguri care au luat o supradoza. Acesta isi face efectul doar daca este administrat rapid.

Cnn a dat publicitatii un video in care o dependenta de droguri in varsta de 29 de ani a primit o a dpua sansa la viata datorita acestui drog. Liz consuma droguri de la varsta de 11 ani si era aproape de moarte din cauza unei supradoze de heroina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Parea ca nu raspunde incercarii de a o readuce la viata, buzele ii devenisera albastre si nu mai avea oxigen. Cei care au gasit-o in aceasta stare i-au administrat drogul care a reusit sa o readuca la viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.